2013. december 22., vasárnap

Wiz Khalifa

Még mindig nem állítom, hogy hatalmas rajongója vagyok ennek a műfajnak, de az biztos, hogy van egy-két szám, amit imádok, vagy esetleg nagyon szeretek. Például örök kedvenc marad a Can't hold us Macklemore-tól. Ennek nyilván az éneklős részét szeretem, de a rap rész sem zavar annyira, magát az alapot pedig tényleg imádom.
Hamár Wiz Khalifa... az életvitelét semmiképp sem bírom, viszont tőle is van pár "szám" (már ha lehet ezt így nevezni... elnézést kérek, ha nem), amit szeretek. Legelső:



Ez sem arról híres, hogy végig rap van benne. A Can't hold us-hoz hasonlóan azt is gyönyörű szép angol órán hallaottam tavaly... illetve már előtte is hallottam, csak nem tudtam beazonosítani. A másik kettő, általam is kedvelt Wiz Khalifa-számot most, pár napja hallottam, mert Wiz Khalifa-délutánt tartottam. Nem mindegyi tetszett természetesen, de ezek nagyon:




3 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=cmWa2GyB5-M ;))

    VálaszTörlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=jbNsx3RcliE ez is jóóó és http://www.youtube.com/watch?v=oyveOd7jOx4 ez is nagyon jó (remélem emlékszel még rá) qqqqq :DD

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.